Current Affairs - October 27th 2017

1.Which city is hosting the International Conference on Green Initiatives & Railway Electrification?
Ans.New Delhi

2.India has signed how much amount of loan agreement with Asian Development Bank (ADB) to support coastal protection in Karnataka?
Ans.$65.5 million

3.Who has been honoured with the Hridaynath Mangeshkar Award 2017?
Ans.Javed Akhtar

4.What is the theme of the 2017 World Day for Audiovisual Heritage (WDAH)?
Ans.Discover, remember and share

5.Which country has been named the best country to visit in 2018, according to Lonely Planet ‘Best in Travel 2018’ list?
Ans.Chile

6.Which state/UT Cricket Association has become the newest associate member of the Board of Control for Cricket in India (BCCI)?
Ans.Puducherry

7.The Sai Yok National Park (SYNP) is located in which country?
Ans.Thailand

8.Digamber Singh, who passed away recently, was related to which field?
Ans.Politics

9.Which country is hosting the 14th South Asian Association for Regional Co-operation in Law (SAARCLAW) Conference?
Ans.Sri Lanka

10.The 2017 Infantry Day is celebrated on which date in India?
Ans.October 27
Hello IBPS ZONE Readers also Practise the Below mentioned Quizes for your better Performance in your exam.

Related Posts
Latest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...