Current Affairs - October 24th 2017

1.The Central Industrial Security Force (CISF) will analyse social media trends & data in monitoring security. Where is the headquarters of CISF?
Ans.New Delhi

2.Who has been appointed as the new Special Director of Central Bureau of Investigation (CBI)?
Ans.Rakesh Asthana

3.Who will be the new chief executive of India operations of Hongkong and Shanghai Banking Corp. Ltd (HSBC)?
Ans.Jayant Rikhye

4.Which state election department has entered the Limca Book of Records for formation of biggest human logo?
Ans.Meghalaya

5.Who has been named as the 2017 Best FIFA Men’s Player?
Ans.Cristiano Ronaldo

6.The 2017 World Polio Day (WPD) is observed on which date?
Ans.October 24

7.The 2017 United Nations Day (UND) is observed on which date?
Ans.October 24

8.The 56th raising day of the Indo Tibetan Border Police (ITBP) has celebrated on which date?
Ans.October 24

9.Which country to host the 2nd edition of World Congress on Marxism?
Ans.China

10.The Pushpagiri Wildlife Sanctuary (PWS) is located in which state?
Ans.Karnataka

Hello IBPS ZONE Readers also Practise the Below mentioned Quizes for your better Performance in your exam.

Related Posts
Previous
« Prev Post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...