Current Affairs - October 23rd 2017

1.Which country’s team has won the 2017 Men’s Hockey Asia Cup tournament?
Ans.India

2.Which Indian golfer has clinched the 2017 Macao Open golf tournament?
Ans.Gaganjeet Bhullar

3.Which Indian sportsperson has won the 2017 Denmark Open Superseries Badminton tournament?
Ans.Kidambi Srikanth

4.The Ratapani Tiger Reserve (RTS) is located in which state?
Ans.Madhya Pradesh

5.India’s first Roll On-Roll Off (Ro-Ro) ferry service has launched in which state?
Ans.Gujarat

6.Which state government has recently signed a pact with National Research Centre for Banana (NRCB) to develop technologies relating to banana production?
Ans.Andhra Pradesh

7.Who is leading Indian delegation in the 4th ASEAN Defence Minister’s Meeting Plus (ADMM-Plus) -2017?
Ans.Nirmala Sitharaman

8.India’s first Pradhan Mantri Kaushal Kendra (PMKK) for Skilling in Smart Cities has come up in which city?
Ans.New Delhi

9.Who has been appointed as the Government of India (GoI) representative to hold sustained dialogue on Jammu and Kashmir (J&K)?
Ans.Dineshwar Sharma

10.The 2017 World Development Information Day (WDID) is observed on which date?
Ans.October 24

Hello IBPS ZONE Readers also Practise the Below mentioned Quizes for your better Performance in your exam.

Related Posts
Previous
« Prev Post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...